Andliga Indienresor

Indien har något unikt att erbjuda världen, sin andlighet. Denna begränsas inte till att uttrycka sig i religion så som vi känner den. Andligheten ligger till grund för många religioner i Indien, men de är alla begränsade. Däremot är den underliggande andligheten evig, oföränderlig och aktuell för alla. Vi önskar att fler ska få möjlighet att uppleva denna underliggande kraft och kunna dra nytta av den, oberoende på var och viket liv man lever i vanliga fall.

Därför erbjuder vi, i nära samarbete med genuina och jordnära indiska partners, upplevelseresor till Indien med andlighet och personlig utveckling i fokus. För att uppnå detta skräddarsyr vi alla resor tillsammans med dig/er för att de ska bli så utvecklande som möjligt.

En andlig resa kan innehålla besök i tempel och ashram, besök vid heliga platser, möte med människor som låter andligheten genomsyra sina liv, ayurvediska friskvårdsbehandlingar och mycket mer. En svensktalande indisk följeslagare, med djupa kunskaper i indisk andlighet, filosofi, historia och politik finns med och kan förklara det ni ser och upplever i Indien, så fyllt av skönhet, kontraster, ljud, färg och dofter.

Vi erbjuder också resor med fokus på yoga och yogalärarutbildningar, som även kan kombineras med en andlig indienresa. En yogaresa passar dig som vill komma igång med yoga eller fördjupa din upplevelse av yoga vid en retreat. Om du vill vidareutveckla ditt yogautövande ytterligare genom en
internationell yogalärarutbildning, kan vi erbjuda det i samarbete med en genuin, jordnära och auktoriserad yogaskola.

Yogaretreats anordnas året runt för mindre grupper och yogalärarutbildningar (200/300 timmars certifieringskurser, TTC) anordnas några gånger per år. Certifiering sker genom Yoga Alliance’s internationella certifieringssystem.

TTC Certifierings kurser (International yoga teacher) under 2022:

8-29 Juni

1-22 Augusti

xx – xx December (datum ej fastställt)

Hör av dig/er för kostnadsfria förslag och idéer om eran andliga Indienresa!